Påske Kri-stense 2015

Mini Muffins

95 g sukker
1 æg
Piskes sammen
 
50 g margarine
45 g mælk
Lunes
 
80 g mel
20 g cremepulver ( fx. Dr. Oetker)
2,5 g bagepulver
 
Det lune mælk og margarine blandes i den piskede æggemasse sammen med med mel, cremepulver og bagepulver.
Sæt det på køl til dagen efter hvor dejen fyldes i muffinsforme og bages ved 180 grader ...til de er lysebrune i farven.9-12 min. alt efter hvilken form og str. Man vil have dem i
 
Fyld:
1dl fløde
15 g hvid chokolade
1/5 saft fra 1 lime eller efter smag
Fløde varmes og hældes over chokoladen, sættes på køl til dagen efter hvor det piskes som alm. Flødeskum, og limesaften tilsættes tilsidst.
Fyldes på kagen med sprøjtepose eller en ske.

 



 


Ristede rugbrød m/pesto creme

1 del Nicolas Vahé pesto m/tomat og artiskok
1 del græsk yoghurt
salt  evt. (Nicolas Vahé salt m/parmasan)
Peber

Drys purløg på toppen, smager godt og ser dejligt ud

Pesto og salt bestilles på webshoppen.

God appetit!













 

    


Rabarber sommerdrik

1 del rabarber saft
3 dele danskvand
1 del vand
1 del hvidvin

Evt. isterninger