Påske Kri-stense 2016

 

 
Små marengs m/ Lemoncurd creme

Det skal du bruge:
Marengs kan købes i Interiørcafeen hjemme-
lavede af Joans 29,- pr. pose samt Lemoncurd
64,-
 
Pisk fløden 80% stift og tilsæt lemoncurd og
pisk fløden færdig. Smag på det  inden du pisker den helt færdig, for at smage om du vil have mere i (til en 1/4 piskefløde skal der ca. bruges 1 spsk. lemoncurd alt efter smag).
Sprøjt cremen på marengstoppene og pynt med citronskal, hvid chokolade eller hvad du har af gode ideer.
 .

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Flutes med Grøn pesto

1/2 l. koldt vand
1/4 pk. gær
1/2 gl. Nicolas Vahe pesto basillikum og  parmasan
480 g. hvedemel
140 g. fuldkorns durum mel
1/2 tsk. salt

 

Opløs gær i vandet. Tilsæt resten af ingredienserne. Kør det hele i en røremaskine indtil dejen slipper kanterne, dejen skal være blank og elastisk.

Hævning på køl i 24 timer. Dejen slåes op og formes til flutes , vendes i olie og fuldkornsdurum, sættes på plade og hæver mindst 1/2 time. Bages ved 230 grader i 7-10 min.

Pesto kan købes i butikken eller på webshoppen
 

 

 

  



Citrus sommerdrik

2 fl. saft citrus/lime drik (kan købes i Kvickly)
11/2 l. dansk vand
1/2 l.  vand
1 øko. citron i skiver

Isterninger














 

 

 

 
Perlebyg salat m/ rød pesto
4 pers.

1/2 pose perlebyg
1/2 glas rød pesto Nicolas Vahe tomat og artiskok
1/2 agurk ( uden kerner)
1/2 rød peberfrugt -  fint snittet
1 bundt persille -  finthakket
1/2 tsk. salt
50 g. mandler (hakket og ristet på panden)

Kog perlebyg efter anvisning på pakken og afkøles.
Bland med pesto og salt. Tilsæt argurk skåret i mindre stykker, peberfrugt, persille og hakket mandler.
 
Den røde pesto kan købes i butikken eller på webshoppen.
 .