Julecheesecake

  





 

Julecheesecake
Ingredienser:

CA. 25 små
Bund:
 230 g knuste krydderi småkager/ bastogne småkager
 80 g smør
Smelt smørret og bland det med de knuste småkager.
Fordelt de i de ønskede forme og tryk det godt.

·         125 g  Piskefløde 38%
·         100 g flødeost naturel
·         63 g sukker
·         250 g Arla A38® Ymer
·         1,75 blade husblas


Pisk fløden til et let skum. Rør flødeosten blød med sukker og vend derefter ymeren i.
Udblød husblas i koldt vand i ca. 10 min. Træk husblassen op med det vand der hænger
ved, og smelt den i en skål over vandbad. Afkøl den smeltede husblas med lidt af
osteblandingen, og rør den i resten. Vend flødeskum i og fordel straks fyldet på kiksebunden.
Stil kagen tildækket i køleskabet til næste dag.

Top med Nicolas Vahé Lemon Curd. Kan købes her på website eller i butikken.

JuleMandler:
250 g mandler

100 g vand
20 g salt
20 g kanel
20 g lakridspulver

Mandlerne ristes på panden. Bland vand, kanel, salt og lakridspulver sammen
og hæld det over mandlerne på panden. Hæld dem straks ud på en bageplade
og rist dem tørre ved 200 grader.