Havregrynskager

  





 

Havregrynskager m/ sesam og lemoncurd

 (ca. 40  kager)

160 g havregryn

40 g sesam

200 g sukker

200 g margarine

30 g mel

5 g hj. salt

1/2  æg

Ingredienserne blandes og æltes sammen til en ensartet masse.
Rulles ud i en stang og skæres ud i ca. 80 små skiver.
Sættes på bageplade med lidt mellemrum, de flyder lidt ud.
Bages ved 200 grader i 5-8 min. ( de skal være lidt gyldne i kanten)
alt efter størrelse. Afkøles og lægges sammen med cremen.
( ca. 5 g creme er brugt pr. kage) Bundene kan sagtens opbevares
i en småkagedåse eller lign. og  bruges efter behov.

 

Smørcreme m/ lemoncurd:

110 g sukker

1/2 dl. vand

1 past. æggeblommer

224 g margarine

lemoncurd

 

Sukker og vand koges op. Æggeblommerne piskes og 

sukkerlagen hældes i. Margarine tilsættes og der piskes til cremen er luftig.

Tilsæt lemoncurd efter smag. Denne creme kan  sagtens holde sig i et

par uger på køl…så lav bare en større portion når du er igang.